Как да си майка в новото нормално?

Как да противостоим на загубата на смисъл – независимо дали говорим за семейна роля, житейска или професионална? Къде губим връзката със себе си, къде изчезва иновацията и креативността в живота ни?

Отговорите на тези важни въпроси, не само валидни за „новото нормално“, но като цяло в живота, търсим с Юлика Новкова – PhD, Бизнес психолог, Организационен консултант и Екзекютив треньор. През последните 10 години тя помага на бизнес лидери и техните екипи да бъдат продуктивни, иновативни и креативни. Юлика е основател на проекта,  Juls’Psychology.com, с който цели да повиши осъзнатостта за значението на личността ни за успеха в личен и професионален план.

В личен план Юлика е съпруга и майка на две деца в предучилищна възраст. Като приложен психолог, тя възпитава децата си в единственото, в което вярва – „как да..?“. Как да учим, как да ставаме по-добри в това, което правим, как да се грижим за себе си..? В своя свят тя създаваме възможности както за другите, така и за децата си и ни дава инструменти за намиране на баланс и удовлетворение.

Каква е нейната представа за щастие и любов? И как можем да се чувстваме добре в новото нормално и да се радваме на живота, можете да чуете в записа на разговора ни тук.

Нейното послание към родителите е: Нека оставаме леко гладни във всеки смисъл, за да се събуждаме всяка сутрин с желанието да случваме себе си и живота вътре в нас!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *