Моите услуги

Представи си какъв би бил животът на твоето дете, ако знаеше как да го подкрепиш да развие максимално потенциала си? Какво би се променило в разговорите ви, ако знаеш да задаваш точните въпроси?

Аз помагам на много родители да се разбират по-добре с децата си, да поддържат баланс между личен и професионален живот, да създадат среда у дома, в която има смях и забавление вместо скандали, критика и недоволство. Моята цел е да откриеш как да преодолееш най-големите предизвикателства, които имаш с децата си.

Ако имаш нужда от повече информация за мен – прочети >> Как преведох дъщеря си през капаните на пубертета и започнах да помагам на родители с деца тийнейджъри.


Използвам два подхода:

 

♦ Коучинг

Коучинг процесът включва набелязване на цели, провокация чрез силни въпроси, изслушване, съставяне на план за действие, проследяване и измерване на резултатите.  В този случай ние сме равнопоставени партньори и аз ти помагам да огледаш проблема от всички страни и да намериш нова, работеща гледна точка към него. Научи най-важното за коучинг подхода в родителството.

 

Менторство

Менторството също използва провокация чрез силни въпроси, активно изслушване, набелязване на цели, изграждане на план за действие и проследяване, но за разлика от коучинга, процесът може да включва и съветване, даване на обратна връзка и споделяне на опит.


Как протича индивидуалната работа с родители


  • Времетраенето на всяка индивидуална коучинг програма се определя на база нуждите на клиента. Обикновено продължават от 6 до 12 месеца.
  • Сесиите се провеждат средно на всеки 2 седмици и са с продължителност 60 минути.
  • Преди да започнем работа провеждаме безплатна, опознавателна среща. Целта ѝ е да се запознаем, да ти представя методите си на работа, да преценим можем ли да работим заедно и да съгласуваме следващите си стъпки.

Разкажи ми какви трудности имаш с твоето дете, какво те тревожи. Изпрати ми запитване от бутона по-долу и аз ще се свържа с теб.