Свободата да бъдеш: За силните въпроси

„Свободата да бъдеш“ е уникален фестивал за всички, които търсим пътя към по-щастливо, здравословно и пълноценно ежедневие.  Тази година, на 16 Април, за 7 път той събра шарени и интересни лица, които разказаха най-новото и полезното в сферата на личностното развитие и здравословния начин на живот.

Моето участие бе отново в подкрепа на родители във възпитаването на уверени и щастливи деца. Презентацията ми на тема „За силата на въпросите“ беще изключително вълнуващо преживяване за мен и за всички родители в препълнената зала. Атмосферата беше уникална и съм много благодарна, че имах възможността да се срещна с толкова интересни и вдъхновяващи лица.

Ето няколко кадъра от моето участие на Фестивала, благодаря на организаторите и на всички приятели, с които имах възможността да разговарям в рамките на събитието.

Каква е силата въпросите и как да я овладеете?

Повече за това можете да научите от статията в блога ми, която написах специално за всички, които не успяха да присъстват на Фестивала и да чуят лично от мен как да правим така, че децата да слушат и как да слушаме така, че те да говорят.

С много

Калбие Ходжева – СуперМама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *